Dorada preparată cu roșii, ardei și broccoli – O rețetă delicioasă și ușor de realizat

dorada cu rosii ardei si brocoli reteta simpla si gustoasa 67ea696d3722b

Prepararea Doradei cu Roșii, Ardei și Broccoli

Dorada se curăță de solzi și intestine, apoi se presară cu sare și se lasă la rece timp de aproximativ 10 minute pentru a se odihni.

Între timp, ardeiul se curăță și se taie în fâșii subțiri. Roșiile și lămâia se spală, după care se taie în rondele. Broccoli se spală și se rupe în buchețele mici. Ceapa verde și prazul se curăță, se spală și se taie în fâșii.

Într-o tavă tapetată cu hârtie de pergament, se așază peștele, care se unge cu ulei de măsline și se asezonează cu sare și piper. În interiorul doradei se plasează felii de lămâie, iar restul feliilor se așază sub pește. Inflorescențele de broccoli, ceapa verde, prazul, roșiile și ardeii feliați se aranjează în jurul peștelui.