De aproape 2 săptămâni la Sânpetru nu se mai ridică gunoiul. Sunt afectați în mod direct peste 4500 de oameni și în mod indirect aproximativ 8.000 oameni.
Totuși, există și excepții pentru care se ridică gunoiul, se pare prin ordinul direct al primarului Arhire sau al unor consilieri USR.
Am analizat aceste cazuri și am aflat condițiile ce trebuiesc îndeplinite pentru a scăpa de gunoi :
- Obligatoriu pentru onorarea acestui demers este carnet albastru de partid de la USR, care să indice faptul că cotizația este plătită la zi și posesorul a bifat minim 3 prezențe la ședințele de partid din ultimele 5
- Obligatorii sunt acțiunile de like&share la postările primarului Arhire și ale USR Sânpetru. Și dacă like-ul este obligatoriu la fiecare postare, activitatea de share minim necesară este de a redistribui pe minim 5 grupuri locale postările primarului Arhire și ale USR Sânpetru.
- Obligatoriu, fiecare cetățean care îndeplinește cumulativ condițiile de mai sus, trebuie să dovedească că are minim doua comentarii pozitive de minim 10 cuvinte la fiecare postare din categoriile de mai sus la care a dat like&share.
- Obligatoriu, săptămînal trebuie să aibe minim trei comentarii negative la postările lui Adrian Dumitru-Buzatu
- Obligatoriu minim o postare pe săptămâna în care lauzi succesele lui Arhire , ale USR și ale lui Barna
- Locul pe lista de ridicare a gunoiului menajer este pierdut dacă ai un singur prieten comun pe Facebook prieten comun cu Adrian Dumitru-Buzatu. La fel și dacă locuiești prea aproape de el . La fel și dacă îl saluți la magazin
- Regula numărul 6 se aplica și pentru cei ce au prieteni simpatizanți ai PNL și PSD.
Adrian Dumitru-Buzatu
#InformatiaBrasovului
informatiabrasovului.ro
* ATENȚIE ! Acest text este un pamflet și/sau ficțiune și va fi tratat ca atare. Orice asemănare cu personaje sau întâmplări reale este pur întâmplătoare.
** PAMFLÉT s.n. Scriere satirică în proză sau în versuri în care sunt înfierate atitudini, fapte, concepții negative.
*** SATIRA este o formă literară de critică a slăbiciunilor individuale, sociale sau general omenești, adesea într-un mod acuzator. Caracteristicile stilistice ale satirei sunt ironia, exagerarea caricaturală a unor aspecte particulare și construirea unor relații neobișnuite de aparență absurdă.
**** FICȚIÚNE, ficțiuni, s. f. Reprezentare produsă de imaginația cuiva și care nu corespunde realității sau nu are corespondent în realitate; plăsmuire a imaginației; născocire. [Pr.: -ți-u-] – Din fr. fiction, lat. fictio, -onis.