Biscuiți de post cu nucă – Moi și delicioși

biscuiti de post cu nuca fragezi si gustosi 67e1421bdc47b

Biscuiți de Post cu Nucă – Rețetă Delicioasă

Acestă rețetă de biscuiți de post cu nucă este simplă și gustoasă, perfectă pentru orice moment al zilei. Iată cum se prepară.

Ingrediente

Veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

  • Făină
  • Praf de sare
  • Margarina moale (tăiată cubulețe)
  • Praf de copt
  • Amidon
  • Zahăr
  • Nucă măcinată
  • Esență de vanilie

Mod de Preparare

Într-un bol mare, combinați făina cu un praf de sare. Adăugați margarina tăiată cubulețe și amestecați bine. Incorporați praful de copt amestecat cu amidonul, zahărul, nuca măcinată și esența de vanilie. Amestecați ușor toate ingredientele, apoi transferați aluatul pe un blat de lucru și frământați până obțineți o masă omogenă.

Înveliți aluatul în folie alimentară și lăsați-l la frigider timp de 20 de minute.

După ce a trecut timpul, scoateți aluatul din frigider și împărțiți-l în două porții. Modelați fiecare porție în formă de sul și tăiați felii subțiri. Formați fiecare felie sub formă de potcoavă sau cum doriți și așezați biscuiții pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Coaceți biscuiții în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de 10-12 minute, sau până când devin ușor rumeniți pe margini.

După coacere, scoateți tava din cuptor și lăsați biscuiții să se răcească puțin, apoi pudrați-i cu zahăr.

Servire

Biscuiții sunt delicioși și ușor de preparat, fiind ideali pentru zilele de post. Savurați-i alături de o ceașcă de ceai sau cafea!