Prăjitura Zi și Noapte – Rețeta delicioasă pentru perioada de post

prajitura zi si noapte reteta gustoasa de post 67e2bd4022e85

Rețeta Prăjiturii Zi și Noapte – Gustoasă și Ideală pentru Post

Pentru a pregăti delicioasa Prăjitură Zi și Noapte, începe prin a tapeta o tavă cu dimensiunile de 20 x 30 cm cu hârtie de copt. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.

Într-un bol, combină făina, un praf de sare și zahărul, amestecând ușor ingredientele. Apoi, adaugă apa minerală, esența de vanilie și uleiul. Mixează bine până când obții o compoziție omogenă.

Toarnă aproximativ 3/4 din aluat în tava pregătită pentru copt.

În restul de aluat, încorporează cacaua și esența de rom, amestecând bine. Toarnă cu grijă compoziția cu cacao peste aluatul alb din tavă. Presară nucă măcinată deasupra, asigurându-te că este distribuită uniform.

Coace prăjitura în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de aproximativ 30 de minute, sau până când trece testul cu scobitoarea.

După ce s-a copt, scoate tava din cuptor și lasă prăjitura să se răcească. La final, pudreaz-o cu zahăr.

Prăjitura este delicioasă, aromată și pufoasă, fiind perfectă pentru zilele de post.