Prepararea Peștelui cu Legume
Peștele se curăță de solzi și intestine, apoi se presară cu sare și se lasă la rece timp de aproximativ 10 minute pentru a se marina.
Pregătirea Legumelor
În acest timp, ardeiul se curăță și se taie în fâșii subțiri. Roșiile și lămâia se spală, apoi se taie în rondele. Broccoli se spală și se separă în buchețele mici. Ceapa verde și prazul se curăță, se spală și se taie în fâșii.
Asamblarea Preparatului
Într-o tavă acoperită cu foaie de pergament, se așază peștele, care se unge cu ulei de măsline și se condimentează cu sare și piper. În interiorul peștelui se plasează felii de lămâie, iar restul acestora se așază sub pește.
Finalizarea Preparatului
Inflorescențele de broccoli, ceapa verde, prazul, roșiile și bețișoarele de ardei se aranjează în jurul peștelui, completând astfel preparatul.