Paste cu carne de porc și legume – O rețetă delicioasă și rapidă

noodles cu porc si legume reteta savuroasa si rapida 680b27e935371

Cum se prepară Noodles cu porc și legume

Rețeta de Noodles cu porc și legume este simplă și rapidă, ideală pentru o masă delicioasă. Iată cum se prepară.

Ingrediente

Pentru această rețetă, vei avea nevoie de cotlet de porc, legume proaspete, ou, sos de soia și tăieței.

Prepararea cărnii

Începe prin a curăța feliile de cotlet de pieliță, apoi taie-le în fâșii subțiri. Încinge puțin ulei de măsline într-o tigaie și adaugă carnea. Rumenește-o timp de 1-2 minute, apoi condimentează cu piper, jumătate de linguriță de ghimbir pudră și două linguri de sos de soia. Gătește până când zeama lăsată scade, apoi scoate carnea pe o farfurie.

Prepararea legumelor

Curăță și feliază ardeii, ciupercile, ceapa verde, dovlecelul și usturoiul. În aceeași tigaie în care ai gătit carnea, adaugă usturoiul și călește-l puțin, apoi adaugă legumele. Sotează-le la foc iute, amestecând din când în când, până devin ușor rumenite, fără a le găti excesiv.

Finalizarea preparatului

Bate un ou și adaugă-l în tigaie în fir subțire, amestecând energic. Pune restul de ghimbir, restul de sos de soia și carnea gătită. Amestecă ușor toate ingredientele pentru a le combina bine.

Gătirea tăiețeilor

Pune tăiețeii la fiert în apă cu sare, apoi scurge-i și adaugă-i în tigaie. Amestecă ușor cu ajutorul unui clește pentru a integra totul.

Servirea

Toacă mărunt câteva cozi de ceapă verde și presară-le peste noodles pentru un plus de prospețime. Dacă dorești, poți adăuga și semințe de susan.

Noodles cu carne reprezintă o mâncare hrănitoare și savuroasă, perfectă pentru orice ocazie.