Bărcuțe cu spanac și ouă – O gustare rapidă și savuroasă

barcute cu spanac si oua gustarea rapida si delicioasa 680d33ba0acdd

Bărcuțe cu spanac și ouă – Gustare rapidă și delicioasă

Pentru a prepara aceste bărcuțe cu spanac și ouă, începe prin a tapeta o tavă mare cu hârtie de copt.

Într-o tigaie, încinge puțin ulei de măsline. Cățeii de usturoi se presează cu lama cuțitului, apoi se toacă mărunt și se adaugă în tigaie pentru a se căli. Ulterior, adaugă spanacul și lasă-l să se soteze. Nu este necesar să fie gătit prea mult; scopul este să se înmoaie și să își dezvăluie aroma. Odată ce este gata, condimentează cu sare și piper, apoi oprește focul și transferă spanacul într-un bol.

După ce spanacul s-a răcit, amestecă-l cu crema de brânză. Adaugă parmezan ras și omogenizează compoziția.

Decupează câte două capace din fiecare baghetă de pâine pentru a crea două locașuri. Umple fiecare locaș cu crema de brânză și sparge câte un ou deasupra. Condimentează cu sare și piper, apoi rade puțin parmezan peste bagete.

Așază bărcuțele în tava de copt și coace-le în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius, timp de 20-25 de minute sau până când ouăle sunt gătite conform preferințelor tale.

După ce s-au copt, scoate tava din cuptor și lasă-le să se tempereze puțin înainte de a le servi. Aceste bărcuțe sunt cu adevărat delicioase!